Leden die meedoen aan wedstrijden krijgen van de vereniging een outfit om te dragen tijdens wedstrijden. Deze outfit bestaat uit een witte polo met het logo en een donkerblauw kort broekje met het logo. Deze outfit kan voor een gereduceerd tarief verkregen worden. Voor meer informatie: info@zv-mosaqua.nl.

Hieronder staan de officiële ZV Mosaqua sportartikelen te koop. Deze zijn verkrijgbaar bij de voorzitter / trainers (actuele voorraad en prijzen onder voorbehoud).

Zwemartikelen

Badmuts

€ 5,00 per stuk

Beperkte oplage voorradig

Rugzak (15-jarig jubileum)

€ 19,95 per stuk

Beperkte oplage beschikbaar

Voor overige zwemartikelen zoals badpak of zwembroek, duikbrilletjes enzovoorts kun je bij onze sponsor TYR op www.tyr-zwemkleding.nl alles bestellen met maar liefst 25% korting (niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen)! Hiervoor dien je bij het afrekenen de volgende code in te typen: MOS13A. Ook de zwemclub spaart hiermee voor nieuw materiaal.