Aanmelden Afmelden

Om lid te worden van ZV Mosaqua kun je het beste naar het zwembad komen op een van de dagen dat er getraind wordt. Meld je dan bij een van de trainers aan. Deze zal je dan zeggen op welke dag je het beste kan beginnen. Je mag overigens twee keer gratis mee trainen. Als het bevalt, dan kun je je aanmelden als lid. Om lid te kunnen worden dien je de volgende dingen te doen:

Voor meer informatie over de bonds- en clubcontributie, klik hier.

Mocht je onverhoopt besluiten om de club te verlaten,dan dien je je altijd schriftelijk af te melden. Vul hiervoor het afmeldingsformulier (volledig) in en lever dit in bij een van de trainers of stuur het op naar het vermelde adres. Vergeet hierbij niet je clubpas in te leveren / op te sturen. Het is ook mogelijk om je per e-mail af te melden als zwemlid. Stuur hiervoor een e-mail naar zwemcommissie@zv-mosaqua.nl en voeg daarbij het volledig ingevulde afmeldingsformulier (ingescand) toe als bijlage.

Indien je je in december wilt afmelden vanaf het volgende kwartaal, dient dit te gebeuren vóór 14 december. Deze opzegtermijn is nodig omdat aan het einde van het jaar de administratie van de bond op orde gebracht dient te worden, hetgeen enige tijd vergt. Leden die zich pas na 14 december afmelden zijn verplicht ook de bondscontributie van het volgende jaar te betalen, ook al zwemmen zij niet meer in dit jaar. Hiertoe zijn wij genoodzaakt omdat de KNZB ons deze kosten in rekening brengt indien leden niet op tijd zijn afgemeld aan het einde van het jaar.

Let op! Bij afmelding wordt de clubcontributie van het lopende kwartaal niet terugbetaald. Indien je je niet correct afmeldt, dan blijven je verplichtingen gewoon doorlopen. Eenmaal betaalde contributie wordt in principe niet verrekend. Automatische (periodieke) overschrijvingen dienen door u zelf stopgezet te worden, u hebt de machtiging hiervoor gegeven en dient deze dus ook in te trekken.